Nyutvecklad Rostfri Stapelvagn

Harry Holms AB har i samråd med flertalet svenska sjukhus tagit fram en rostfri stapelvagn avsedd för att bestyckas med autoklavkorgar, gallerhyllor med sarg avsedda för containers och plana gallerhyllor.

Genom de mönsterskyddade gejderna ges en enkel hantering och bra fixering av nämnda tillbehör.

Autoklavkorgar och gallerhyllor för containers är möjlig att dra ut till halva sitt djup från vagnens båda sidor. Gejderna för autoklavkorgar ger en något nedåtlutande vinkel för enklare i och urlastning av gods. Vagnen är möjlig att lasta från båda sidor.

Vagnen är konstruerad för effektiv rengöring utan delar som skapar smutsfickor och består endast av detaljer i rostfritt stål.

Den rundade toppkonstruktionen samt frånvaron av utstickande detaljer ger en smidig hantering i samband med täckning av vagnen.

Genom de fyra stora (ø125 mm) och låsbara kvalitetshjulen skapas en förutsättning för en tyst och följsam vagn. Hjulen tål en temperatur upp till 95°C.

Vagnen kan specialanpassas utifrån kundens egna önskemål vad gäller antal och typ av innehåll.

Vagnen och samtliga tillbehör så som autoklavkorgar, olika typer av gallerhyllor samt dokumenthållare kan köpas direkt från vår egen tillverkning.

Se detaljerad fakta gällande vagnen.

Kontakta vår marknadschef Jörgen Holm om du vill veta mer.

Sök i hela hemsidan
info@harryholms.se
© 2019 Harry Holms AB