Harry Holms söker produktionschef

 

Tjänsten

I ditt nya arbete som produktionschef hos oss har du ett övergripande ansvar för företagets tillverkning. Du kommer arbeta tätt tillsammans med företagets produktionsplanerare, och ansvara för att kunderna får sina varor i rätt tid och med rätt kvalitet, samt att såväl tekniska förutsättningar som personalresurser är rätt dimensionerade.

Du leder arbetet med ständiga förbättringar och effektivisering av lagerhantering, produktionsutrustning, arbetssätt och flöden. Viktiga uppgifter är att dagligen leda och utveckla våra medarbetare, och tillsammans med dina kollegor i ledningsgruppen arbeta mot en än mer utvecklingsorienterad företagskultur.

 

Om dig

Vi söker dig som är en tydlig ledare med modernt tankesätt och som tidigare har arbetat som produktionschef eller arbetsledare inom tillverkande industri.

I ditt ledarskap är du närvarande och prestigelös. Du har god förmåga att stötta och inspirera dina medarbetare så att goda resultat uppnås.

Som person är du strukturerad och systematisk. Problemlösning och intresse för ständiga förbättringar är saker som du tycker om, är bra på och har tidigare erfarenhet av.

 

Kontakt

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Oliver Holm, på telefon 070 510 24 19 / oliver.holm@harryholms.se

Vi håller semesterstängt vecka 29-31. Mail läses sporadiskt och svaras på så snabbt som möjligt.


Vi ser fram emot att höra från dig!

Publicerad 14 Jul 2023