Om Harry Holms AB

Som ung entreprenör och med en unik kompetens inom teknik och uppfinningsrikedom grundade Harry Holm företaget 1945. Med stor finurlighet och enkla medel lyckades Harry utveckla både produkter och produktionsmaskiner och skapade på så sätt en stabil grund för verksamheten. Harrys tankesätt har gått i arv och lever i allra högsta grad hos 2:a och 3:e generationen som idag driver företaget.

I dagens tillverkningen använder vi högteknologiska maskiner men kombinerar dessa med egentillverkade för att nå högsta effektivitet. De flesta av våra produkter elpoleras i vår egen anläggning som ligger i direkt anslutning till övrig produktion.

Vi erbjuder både produktionsresurser och har en bred produktportfölj till flera olika branscher, vår egen tillverkning handlar för det mesta om rostfria produkter men tillsammans med våra samarbetspartners kan vi även erbjuda väl utvalda kompletterande produkter.

Vi säljer globalt genom olika samarbetspartner och i Norden finns möjlighet att köpa produkterna direkt från vår fabrik i Munkfors.

Vi lyssnar gärna på dig och dina behov, kontakta oss nu.

 

Sök i hela hemsidan
info@harryholms.se
© 2019 Harry Holms AB