Jobba hos Harry Holms

För oss på Harry Holms AB är personalen det viktigaste vi har. För att möta dagens, likväl som framtidens, rekryteringsbehov är vi därför ständigt öppna för kontakter med kunniga yrkesmän som söker nya utmaningar. Välkommen med din intresseanmälan.

Harry Holms är en av de klassiska aktörerna på den värmländska industrimarknaden. Sedan 1945 har vi utvecklat och producerat innovativa trådprodukter i rostfritt stål till kunder över hela världen.

Laganda

Som företag har vi att se tillbaks på en stabil och långsiktig tillväxt. Vi har samtidigt varit noga med att bevara vår lokala förankring och vår genuina småföretagaratmosfär. Stämningen och ”lagandan” är viktig. Vi vill att våra medarbetare ska trivas och tycka om att gå till jobbet.

Medinflytande

Som medarbetare på Harry Holms har du goda möjligheter att påverka din arbetssituation. Arbetet är omväxlande och vi arbetar ständigt för att skapa förutsättningarna för egen utveckling.

Säkerhet

Säkerhet är en huvudfråga. Vi ägnar mycket tid och kraft åt att skapa rutiner som säkerställer en bra arbetsmiljö och minimerar risken för arbetsskador och olyckor.