Produkter i rostfritt stål sedan 1945

Harry Holms är den innovativa specialisten på produkter och lösningar i rostfritt stål. I över sjuttio år har vi tillsammans med våra kunder sett goda idéer komma till liv. Vi erbjuder ett välkänt och uppskattat program av egna, patenterade korgar, lock, galler och dispensers för sjukvård, industri och tillverkare av hygienprodukter. Vi är samtidigt en kvalificerad partner kring legoproduktion av rostfria detaljer.

Ett samarbete med Harry Holms inleds ofta med en dialog med dig som kund. Vi fångar upp idéer och önskemål och formar produkter som motsvarar kravbilden.

Fyra generationers innovationskraft

Som ung, uppfinningsrik entreprenör, med unik teknisk kompetens, grundade Harry Holm sitt företag 1945. Med stor finurlighet och enkla medel lyckades Harry utveckla både produkter och produktionsmaskiner och skapade steg för steg en stabil grund för sin verksamhet.

Harrys Holms entreprenörskap och starka innovationskraft har gått i arv och lever i högsta grad vidare i de generationer som idag driver företaget.

Erfarenheten ger oss styrka i relationen med våra kunder. Vi förstår vad köparen vill ha och anpassar våra lösningar därefter.

Egna produkter – Made in Sweden

Utgångspunkten för Harry Holms produkter är rostfritt stål och plåt. Vi konstruerar, testar och producerar genomtänkta originalprodukter utvecklade utifrån kundernas krav.

Vårt standardprogram är brett och omfattar ett stort antal artiklar. Basen ligger i ett starkt sortiment av trådkorgar, lock, instrumentgaller, vagnar och dispensers där vi hanterar stora och små serier till kunder inom offentlig sektor och europeisk industri.

All produktion utförs i Sverige med utgånspunkt från vår anläggning i värmländska Munkfors.

Kvalificerad legopartner

Vid sidan av vårt starka sortiment av trådprodukter erbjuds också kompetens och resurser för legobearbetning av plåt och rostfritt stål. I genomtänkt maskinpark erbjuds trådbockning, punkt- och tigsvetsning men också egen betning och elpolering.

Harry Holms grundare och namngivare

 

Vår produktion är byggd för att klara kvalitet och bra ekonomi i både stora och små serier. Vi är flexibla och klarar utan problem snabba förändringar, både före och under processen.

Kunder över hela världen

Våra produkter säljs över hela världen. I Sverige är beställaren ofta tillverkare av hygienprodukter eller industriföretag som använder produkterna i sina egna processer.

Ett självklart kundsegment är också vård- och sterilsektorn där korgar, galler, hållare och vagnar från Harry Holms är vanliga, välkända och uppskattade.

Karta kunder Harry Holms