Hygien

Hygien

Hållare och dispensers för tillämpningar inom hygienområdet hör tveklöst till våra äldsta produkter. Artiklar som togs fram och tillverkades redan på 1960-talet förekommer i högsta grad fortfarande på marknaden. En allt starkare fokusering på hygien verkar samtidigt för högre konsumtion av tvål, desinfektion och andra hygienprodukter vilket ökar efterfrågan på funktionella hållare och pumpar.

Harry Holms dispenser - en klassiker bland tvålpumpar

Harry Holms produkter är välkända bland grossister och tillverkare av tvål, desinfektionsmedel och hygienprodukter. Våra dispensers – eller tvålpumpar som många väljer att kalla dem – har på många sätt satt standard både för utseende och funktion.

Den robusta konstruktionen och det elpolerade ytskiktet ger en enastående livslängd. Många av våra dispensers har varit med länge, vissa ända sedan produktionsstarten för mer än femtio år sedan. Köparen lockas också av den enkla men geniala designen.

Våra dispensers används frekvent inom sjukvården, men är också mycket vanliga i toalett- och hygienutrymmen inom andra offentliga miljöer.

Specialhållare för skydds- och hygienprodukter

Goda relationer och en kontinuerlig dialog med våra kunder ger oss kontinuerligt uppslag till nya, rostfria nät- och trådprodukter.

Vårdmiljöers behov av hygiensäkra lösningar för kartongförpackad sjukvårdsutrustning har lett oss fram till vår patenterade Box Holder - en specialutvecklad kartonghållare för väggmontage. Box Holder, som finns med 1-4 fack, gör det är enkelt att byta kartong samtidigt som förpackningen stadigt hålls på plats.

Hållarsortimentet innehåller också rostfria specialhållare för burkar, servetter och våtservetter.

Intresserad? Kontakta oss nu.

Dispensers för desinfektionsmedel

Case

Dispensers för desinfektionsmedel

Läs mer